Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос!!! Идея

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос!!! Идея

Колеги решил съм в края на лятото(понеже тогава ще имам некои лев) да отида някъде и да дам колкото пари е необходимо, но някой специалист да ми прегледа изцяло колата и да сменя всичко което трябва.Да стане като нова, + нова боя.Щото много я обичам тая кола, бях решил да мина на някоя нова и по-мощна,НО не мога да се разделя с звука на Боксера.Не мога.та въпроса ми е, това най- добре в София ли може да стане и къде, може би в клубния сервиз или незнам.
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Re: Въпрос!!! Идея

Първоначално публикувано от yo
    Колеги решил съм в края на лятото(понеже тогава ще имам некои лев) да отида някъде и да дам колкото пари е необходимо, но някой специалист да ми прегледа изцяло колата и да сменя всичко което трябва.Да стане като нова, + нова боя.Щото много я обичам тая кола, бях решил да мина на някоя нова и по-мощна,НО не мога да се разделя с звука на Боксера.Не мога.та въпроса ми е, това най- добре в София ли може да стане и къде, може би в клубния сервиз или незнам.
    Хммм. Да си случайно Барман?
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

не съм бе братле
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Subaru Legacy 2.5

Comment

А милионер?
        щото това дето си го намислил иначе е непостижимо .

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
        Fiat Punto 1.9JTD

Comment

ехееееее.Ко ма напраи ти бе човек
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Subaru Legacy 2.5

Comment

В София може за нещата по ДВГ и електрониката да отидеш при бат Бобо а пък за бояджийските неща в Рок енд Ролл сервиз кат му доде времето пиши пак и ще те оправиме
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
            X